ÚvodDenní menuJídelní lístekFotogalerieKontakty

luxuryreplicawatch rolex has been providing customized services to customers. pamreplica.ru are commonly replicated on the market. who sells the best crrreplica.ru to square the modern world which has an opened thought process. swiss-made luxury best sexy lingerie. more and more people began to pursue fashional style burberry replica. swiss luxury brand include luxury https://christiandior.to. buy 100% authentic luxury www.dearhow.to with a 2 year warranty and free ground shipping! cheap https://www.philippplein.to/ absolutely has qualification to compare with the masterpiece of palace-level art..

Denní menu   10. 02. - 14. 02. 2025


Pondělí   10. 02.

Čočková
1. Zapékané těstoviny s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a listovým špenátem 139,-
2. Smažený květák, vařený brambor, tatarka 139,-
3. Vepřový steak se sázeným vejcem a slaninou, julienne hranolky 139,-
4. Vepřová panenka „Ondráš“, zeleninový salátek s dresinkem 159,-
5. Jelení nudličky na hříbkovém ragú, restované halušky/houskový knedlík 189,-

Úterý   11. 02.

Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou
1. Marinovaná kuřecí křídla, BBQ dip, zelný salát, chléb 139,-
2. Kuřecí a vepřové medailonky na špekových fazolkách, americký brambor 139,-
3. Bratislavské vepřové plecko, rýže/knedlík/těstovina 139,-
4. Vepřová panenka „Ondráš“, zeleninový salátek s dresinkem 159,-
5. Hovězí líčka s koprovou omáčkou, grenaille brambůrky 189,-

Středa   12. 02.

Kapustová
1. Luhačovický špaček (sekaná, debrecínský párek), šťouchaný brambor, okurek 139,-
2. Fisch and chips s farmářským dresinkem 139,-



 

3. Moravský vrabec, červené zelí, houskový a bramborový knedlík 139,-
4. Svíčková na smetaně, houskový knedlík 159,-
5. Hovězí líčka s koprovou omáčkou, grenaille brambůrky 189,-

Čtvrtek   13. 02.

Zabijačková s kroupami a bramborem
1. Buchtičky s vanilkovým krémem a domácí šlehačkou 139,-
2. Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarka 139,-
3. Hovězí roštěná po staročesku, rýže/knedlík/těstovina 139,-
4. Steak z vepřové panenky „caprese“, opékaný brambor 159,-
5. Mladé telecí po burgundsku, restované halušky/houskový knedlík 189,-

Pátek   14. 02.

Hráškový krém s topinkou
1. Domácí bramborák plněný třemi druhý sýrů, zeleninový salát s dresinkem 139,-
2. Filetované kuřecí prsíčko na hříbkových tagliatellích sypané parmazánem 139,-
3. Česnekový řízek z krkovičky, bavorský bramborový salát 139,-
4. Steak z vepřové panenky „caprese“, opékaný brambor 159,-
5. Mladé telecí po burgundsku, restované halušky/houskový knedlík 189,-

Sobota   15. 02.


Neděle   16. 02.






© All rights are reserved, Restaurace U Dvou slunečnic. Code&Design http://www.straight-out.cz