Pondělí 16. 09. |
|
Hrachová s topinkou |
|
1. |
Francouzské brambory, okurek, beraní roh |
134,- |
2. |
Chalupářské ražniči (kuřecí, vepřové, slanina, cibule), vařený brambor, koktejl. dresink |
134,- |
3. |
Kuřecí „kung-pao“, dušená rýže/bramboráčky |
134,- |
4. |
Steak z vepřové panenky „4 chutí“ (žampiony, med, sýr, provensálské koření), hranolky |
154,- |
5. |
Pečená kachna, cibulové zelí, houskový a bramborový knedlík |
189,- |
Úterý 17. 09. |
|
Maďarská zelná |
|
1. |
Jemný krůtí guláš s cibulkou, houskový knedlík/pečivo |
134,- |
2. |
Smažené rybí filé, vařený brambor, mrkvový salát |
134,- |
3. |
Kuřecí a vepřové medailonky na grilované zelenině s pepřovo-koňakovou omáčkou |
134,- |
4. |
Steak z vepřové panenky „4 chutí“ (žampiony, med, sýr, provensál. koření), hranolky |
154,- |
5. |
Pečená kachna, cibulové zelí, houskový a bramborový knedlík |
189,- |
Středa 18. 09. |
|
Bramboračka se žampiony |
|
1. |
Halušky s brynzou a slaninou |
134,- |
2. |
Vepřová játra na roštu, opékaný brambor, farmářský dresink |
134,- |