Pondělí 10. 02. |
|
Čočková |
|
1. |
Zapékané těstoviny s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a listovým špenátem |
139,- |
2. |
Smažený květák, vařený brambor, tatarka |
139,- |
3. |
Vepřový steak se sázeným vejcem a slaninou, julienne hranolky |
139,- |
4. |
Vepřová panenka „Ondráš“, zeleninový salátek s dresinkem |
159,- |
5. |
Jelení nudličky na hříbkovém ragú, restované halušky/houskový knedlík |
189,- |
Úterý 11. 02. |
|
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou |
|
1. |
Marinovaná kuřecí křídla, BBQ dip, zelný salát, chléb |
139,- |
2. |
Kuřecí a vepřové medailonky na špekových fazolkách, americký brambor |
139,- |
3. |
Bratislavské vepřové plecko, rýže/knedlík/těstovina |
139,- |
4. |
Vepřová panenka „Ondráš“, zeleninový salátek s dresinkem |
159,- |
5. |
Hovězí líčka s koprovou omáčkou, grenaille brambůrky |
189,- |
Středa 12. 02. |
|
Kapustová |
|
1. |
Luhačovický špaček (sekaná, debrecínský párek), šťouchaný brambor, okurek |
139,- |
2. |
Fisch and chips s farmářským dresinkem |
139,- |