ÚvodDenní menuJídelní lístekFotogalerieKontakty

Denní menu   17. 02. - 21. 02. 2020


Pondělí   17. 02.

Luštěninová
1. Zapékaný květák s brokolicí a bramborem, česnekový dresink 99,-
2. Špikovaná frankfurtská hovězí pečínka, rýže/knedlík 104,-
3. Kuřecí medailonky s chřestovou omáčkou, opékaný brambor 104,-
4. Filetovaná panenka na kroupovém rizotu s koňakovo-pepřovou omáčkou 119,-
5. Jehněčí řízek, šťouchaný brambor, okurek 149,-

Úterý   18. 02.

Zeleninová
1. Mexická tortilla s kuřecími kousky a čerstvou zeleninou, koktejlový dresink 99,-
2. Moravský vrabec na dušené kapustě, bramborový knedlík 104,-
3. Soukenický řízek, bramborová kaše, okurek 104,-
4. Filetovaná panenka na kroupovém rizotu s koňakovo-pepřovou omáčkou 119,-
5. Filátko ze pstruha lososovitého na grilované zelenině, bageta 149,-

Středa   19. 02.

Kmínová s vejcem a bramborem
1. Husí játra na červeném víně, restované bylinkové brambory 99,-
2. Kuřecí prsíčko na restované hlívě ústřičné, steakové hranolky 104,-



 

3. Pikantní masová směs v domácím bramboráku 104,-
4. Svíčková na smetaně, houskový knedlík 119,-
5. Filátko ze pstruha lososovitého na grilované zelenině, bageta 149,-

Čtvrtek   20. 02.

Květáková
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem 99,-
2. Hovězí roštěná na hříbkách, rýže 104,-
3. Smažený sýrový špíz, vařený brambor, tatarka 104,-
4. Filetovaná panenka na zázvoru, jalovci a tymiánu, grilovaná polenta 119,-
5. Filátko ze pstruha lososovitého na listovém špenátu, bageta 149,-

Pátek   21. 02.

Česneková s topinkou a sýrem
1. Grilovaná hospodská klobása na domácím zeleninovém leču, chléb 99,-
2. Sekaná pečeně špikovaná panenkou, rajská omáčka, knedlík/kolínka 104,-
3. Smažený krůtí řízek, bavorský bramborový salát 104,-
4. Filetovaná panenka na zázvoru, jalovci a tymiánu, grilovaná polenta 119,-
5. Filátko ze pstruha lososovitého na listovém špenátu, bageta 149,-

Sobota   22. 02.


Neděle   23. 02.






© All rights are reserved, Restaurace U Dvou slunečnic. Code&Design http://www.straight-out.cz